Hem » Produkter » *Tält & Markiser » Air-Tent » Kampa Dometic Tält

Kampa Dometic Tält

 

Vilken modell skall jag välja?
Stationär     Drive-Away
Till den som ligger still och inte behöver sitt fordon för transporter under tiden man campar Våra bästsäljande stationära förtält är enkla att sätta upp och ta ner, och de erbjuder fantastisk montering på fordonets sida samt förstklassigt boende. Förtält kan smidigt blåsas upp från en enda punkt tack vare det unika AirFrame-systemet med sammanlänkning av enskilda AirPoles. Fästsystem levereras som standard (5,5 mm och 7 mm) och kan antingen matas genom förtältsskenan på fordonet eller träs genom kanalen framtill på ett markis.     För husbilsåkaren som ligger länge på samma plats och använder sin husbil för transport under tiden. Enkelt med hjälp av Drive-Away kit att koppla loss din husbil och låta tältet stå kvar Drive-away-förtält är det ultimata när du är på resande fot. De är snabba att sätta upp och helt fristående. Koppla helt enkelt loss drive-away-förtältet och lämna kvar det på uppställningsplatsen när du utforskar området med ditt fordon. Det finns ett stort urval av förtält som passar husbilar med en fästhöjd på 180 till 300 cm.

 

Vilket material skall jag välja?

 
Den ikoniska Kampa Dometic väven som används till de allra flesta av våra förtält har visat prov på sin höga kvalitet. Detta material är perfekt för resetält. Vilken typ av campare?
*Helgcamparen 1-3 nätter
*Veckocamparen 3-7 nätter
  Ultrarobust och UV-beständigt flersäsongsmaterial som är perfekt för camping i varmare klimat och säsongscamping. Passar medelhavscamparen Vilken typ av campare?
*Veckocamparen 3-7 nätter
*Vår/sommar/höst 1-6 veckor