Hem » Produkter » *Invändiga » Kyl & Frys » Dometic Kylskåp RMD 10.5T

Dometic Kylskåp RMD 10.5T

Den här nya generationen av absorptionskylskåp ger dig en komfort utan motstycke: automatiskt val av energikälla (12 V, 230 V eller gasol), en dörr som kan öppnas från höger eller vänster och en mångsidig interiör med massor av utrymme för dina godsaker. Utöver det har det även en kylprestanda i världsklass!

UNIKT: DUBBELHÄNGDA DÖRRAR
Absorptionskylskåpen i 10-serien erbjuder en unik fördel: dubbelhängda dörrar. Tack vare denna patenterade lösning kan de öppnas från både vänster och höger sida, utan att man behöver hänga om dörren. Använd bara ett av de två bekväma och eleganta handtagen i aluminium, som sträcker sig över hela kylskåpets höjd. Det intuitiva dörrhandtaget sträcker sig över hela höjden på kylskåpet, vilket gör att dörren kan öppnas i vilken höjd som helst. Ett låsningssystem i två steg håller alltid dörren säkert på plats. En ny TFT-display i kreativ design garanterar enkel avläsning av kylskåpsinställningarna och kontrolleras enkelt med ett vred.

DET FÖRSTA CI-BUSSKOMPATIBLA KYLSKÅPET FÖR FRITIDSFORDON, NÅGONSIN!
Numera finns smarta kylskåp inte bara i moderna hem. Genom CI-bus-teknologi kan man för första gången njuta av intelligenta kylskåpäven i fritidsfordon. Vi har varit med om att skapa en ny digital branschstandard, som tillåter camping- och frititdsfordonsfantaster att driva sina apparater på ett bekvämt sätt: bland annat kylskåpet som styrs via en central kontrollenhet. Den här innovationen är ett exempel på vårt företagsuppdrag om att förenkla det mobila livet. Dometics nya kylskåp med CI-bus-teknologi kommer inledningsvis endast att levereras till tillverkare avfritidsfordon. Modeller till eftermarknaden kommer att finnas hos återförsäljarna från 2019.

Produktens djupmått 550 mm
Produktens höjdmått 1245 mm
Produktens breddmått 523 mm
Nettovikt 40 kg
Bruttovolym (EN62552) 153.00 l
Förvaringsvolym – total (EN62552) 147.00 l
Kylskåpets förvaringsvolym (EN62552) 118.00 l
Frysens förvaringsvolym (EN62552) 29.00 l

Dokument (3)

Artnr: Artikelbilder: Benämning: Rek Konsumentpris: Lager:
12-1052-01
39 625,00

Beställningsvara, normal levtid 5-7 dagar